Transurban - Adresa: Str. Gara Ferastrau Nr. 9, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
07:00
-
15:00
Marti
07:00
-
15:00
Mircuri
07:00
-
15:00
Joi
07:00
-
15:00
Vineri
07:00
-
15:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

La întâi ianuarie 2006 prin hotărâre a Consiliului Local al Municipiului Satu Mare se înfiinţează S.C. TRANSURBAN S.A. căreia Consiliului Local al Municipiului Satu Mare îi concesionează activitatea de transport public din municipiu şi patrimoniul public aferent acesteia, patrimoniu preluat de la R.A. COMUNALA SATU MARE unde transportul local funcţiona ca o secţie. Până în acest moment societatea dispune de un parc auto cu personal aferent, atelier de întreţinere şi reparaţii cu personal aferent, servicii de vânzare şi difuzare abonamente şi bilete de călătorie dispunând de şapte chioşcuri proprii, nouă automate de vânzare bilete şi derulând prin firme private vânzarea biletelor pe raza oraşului şi a localităţilor învecinate deservite de transportul în comun.

Transportul în comun se realizează cu un parc activ de 46 de autobuze articulate, medii şi midibuze, deservind un număr de 16 trasee urbane şi 2 trasee suburbane, acoperind astfel toate zonele de interes public şi industrial ale municipiului şi a celor patru localităţi învecinate.

Cu sprijinul primăriei în 2006 au fost achizitionate a cincisprezece autobuze moderne marca CITELIS fabricate de IRISBUS ARAD. De asemenea în urma unor investiţii din surse proprii a fost dezvoltat activitatea de intreţinere, reparaţii şi verificări a autovehiculelor, altele decât autoturisme, dorindu-se în acest fel să se poată deservi şi terţi clienţi posesori de autobuze şi camioane. Au fost achiziţionate şi montate bancuri pentru verificarea geometriei direcţiei, frânei, farurilor etc. permiţându-se astfel efectuarea acestor verificări cu mijloace proprii şi totodată putând angaja şi astfel de lucrări pentru terţi. A fost pus în funcţiune o modernă staţie de Inspecţie Tehnică Periodică.
Urmărim extinderea staţiei proprie de spălare pentru spălări de vechicule de mare capacitate.
Toate acestea dorim să efectuăm pentru binele populaţiei, ai agenţilor economici ai angajaţilor nostri.

Contacteaza Transurban
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT