Alma Spa Center - Adresa: Str, Botizului Nr. 2A, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
Non-Stop
Marti
Non-Stop
Mircuri
Non-Stop
Joi
Non-Stop
Vineri
Non-Stop
Sambata
Non-Stop
Duminica
Non-Stop

Despre

De multe ori am visat sa gasim un loc unde sa uitam de agitatia orasului, sa lasam la o parte stresul cotidian, un loc in care sa ne relaxam si sa petrecem cateva ore de rasfat cu arome exotice, atmosfera calda si intima, terapie cu apa, maini magice si uleiuri miraculoase. Si iata ca acest loc a aparut! Este Alma Spa de pe strada Botizului.

 

Alma Spa Center nu se gandeste doar la conditia ta fizica, dar si la spiritul tau. Centrul nostru poate fi cel mai bun refugiu din calea stresului zilnic. Este locul ideal in care poti veni sa te relaxezi si sa iti reincarcati bateriile. La Alma Spa Center ai la dispozitie atat sauna uscata precum si o serie de servicii de infrumusetare si ingrijire faciala si corporala.

 

Ne face o deosebită placere să vă avem ca vizitator pe pagina noastră din spaţiul virtual vă rugăm sa consultaţi pagina de servicii pentru a afla care sunt serviciile pe care le oferim, sau galeria de imagini pentru imagini din spaţiul nostru real, şi nu în ultimpul rând pagina de contact pentru a găsi drumul către sănătate si relaxare.

Vă mulţumim si ne va face o deosebită plăcere să stam la dispoziţia dumneavoastră!

 

Personalul Alma Spa Center

Contacteaza Alma Spa Center
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT