Casa Transilvania - Adresa: Str. Avram Iancu Nr. 39, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
Non-Stop
Marti
Non-Stop
Mircuri
Non-Stop
Joi
Non-Stop
Vineri
Non-Stop
Sambata
Non-Stop
Duminica
Non-Stop

Despre

Situată în Satu Mare, la mai puțin de 7 minute pe jos de centrul orașului, Casa Transilvania are un bar, un lounge comun, WiFi gratuit și închirieri gratuite de biciclete. Oaspeții au la dispoziție o parcare publică gratuită.

 

 

Beneficiind de vedere la grădină, fiecare suită are living cu o canapea, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, cutie de valori, minibar și baie privată cu duș, articole de toaletă gratuite și halate de baie.

De asemenea, Casa Transilvania are grădină, terasă și bucătărie comună bine utilată. Cele mai apropiate restaurante și magazine alimentare se află la mai puțin de 200 de metri de proprietate. La cerere sunt oferite mese de prânz și cină.

 

 

O stație de autobuz se găsește chiar în fața proprietății, iar Gara Satu Mare este la 550 de metri. Aeroportul Internațional din Satu Mare se află la 10 km. 

Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Satu Mare! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.

 

 

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,4 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Satu Mare! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

 

Vorbim limba dumneavoastră!

Contacteaza Casa Transilvania
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT