Hotel Cardinal - Adresa: P-ța. Eroilor Revoluției Nr. 5, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
Non-Stop
Marti
Non-Stop
Mircuri
Non-Stop
Joi
Non-Stop
Vineri
Non-Stop
Sambata
Non-Stop
Duminica
Non-Stop

Despre

Hotel Cardinal este situat în centrul municipiului Satu Mare, ușor accesibil dinspre fiecare intrare principală în oraș. Locația este una privilegiată, hotelul fiind încadrat de frumoase clădiri în stil secesion, la intersecția unor străzi unice din punct de vedere istoric și arhitectural.


Hotel Cardinal permite un acces rapid la principalele instituții ale orașului, precum și la cele mai importante obiective turistice – Aqua park-ul Aqua Star se află, de exemplu, la o distanță de aproximativ 5 kilometri.

Suntem locația ideală și pentru turiștii care se îndreaptă spre sau dinspre Ungaria, Vama Petea fiind la mai puțin de 10 kilometri depărtare de unitatea noastră de cazare.

Atât în interior cât şi în exterior, spaţiul este generos şi amenajat astfel încât să ofere o atmosferă intimă și plăcută. Spațiul verde din curtea interioară este locul ideal pentru o binevenită pauză, un moment de relaxare în natură, chiar în mijlocul orașului.>

La Hotel Cardinal am pregătit pentru dumneavoastră 25 de camere şi un apartament. Fiecare dintre aceste camere dispune de baie, frigider, televizor, telefon internaţional, wi-fi și aer condiționat.

Pentru servirea mesei, vă așteptăm la restaurant sau pe terasă, dacă vremea ne permite, cu un meniu în care am îmbinat rețetele tradiționale românești cu preparatele internaționale, pentru a ne asigura că fiecare client va găsi ceva pe gustul său.

Contacteaza Hotel Cardinal
Categorie
Turism
Județ
Satu Mare
Localitate
Satu Mare
Adresa
P-ța. Eroilor Revoluției Nr. 5
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT