Hotel City Satu Mare - Adresa: Bul. Vasile Lucaciu Nr. 42, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
Non-Stop
Marti
Non-Stop
Mircuri
Non-Stop
Joi
Non-Stop
Vineri
Non-Stop
Sambata
Non-Stop
Duminica
Non-Stop

Despre

Satu Mare City Hotel a fost construit in perioada 2007 - 2010 in centrul orasului Satu Mare, fiind singurul hotel de patru stele din judetul Satu Mare. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor camere generoase , restaurant, bar, sala de conferinte, sala de fitness, masaj, garaj subteran si parcare supraterana. 

 

 


Satu Mare City Hotel este primul din oras ce ofera o gama larga de servicii pentru oamenii ce calatoresc in interes de afaceri sau cei care se afla in cautare de relaxare.

 

 


Satu Mare City Hotel este situat in inima centrului de afaceri si cumparaturi al orasului, in apropierea centrelor de interes istoric, cultural si financiar. 

 


Satu Mare City Hotel are 39 camere si apartamente de lux, cu vedere spre parcul hotelului. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat si incalzire individual reglabile, sistem de inchidere electronic, seifuri, TV cu programe locale si internationale prin cablu, telefon direct, acces internet WiFi si prin cablu, minibar si uscator de par. Hotelul este destinat nefumatorilor. 

 

 


Treziti-va intr-o camera luminoasa si spatioasa de 42 mp cu vedere spre gradina interioara a hotelului. Ramaneti sa lucrati la birou, conectat la internet wireless sau relaxati-va savurand filme la comanda. Atentii pentru dumneavoastra: halat de baie pufos, papuci de camera, ziare si apa minerala.

Contacteaza Hotel City Satu Mare
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT