Korall Central Suites - Adresa: Str. Revolutiei Nr. 23, Localitate: Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
Non-Stop
Marti
Non-Stop
Mircuri
Non-Stop
Joi
Non-Stop
Vineri
Non-Stop
Sambata
Non-Stop
Duminica
Non-Stop

Despre

Korall Central Suites & Apartments se află într-un bloc de apartamente, la 650 m de Parcul Central și centrul istoric al orașului Satu Mare, și oferă unități de cazare în sistem self-catering cu WiFi gratuit.

 

 

Apartamentele au aer condiţionat, zonă de relaxare şi bucătărie bine utilată, cu aparat de cafea şi prăjitor de pâine. Oferă, de asemenea, balcon. Studiourile includ chicinetă. Oaspeţii au la dispoziție apă, ceai şi cafea. Baia are cadă, uscător de păr, papuci şi articole de toaletă gratuite.

 

 

Oaspeții pot opta să ia micul dejun la proprietate, în sala de mese. Este disponibilă și o parcare privată subterană cu acces gratuit.

 

 

Parcul acvatic se află la 5 minute de mers cu maşina. Korall Central Suites & Apartments oferă parcare privată gratuită. Aeroportul Internaţional Satu Mare este situat la 10 km de proprietate. 

 

 

Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Satu Mare! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.

 

 

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,4 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Satu Mare! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

 

Vorbim limba dumneavoastră!

Contacteaza Korall Central Suites
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT