Hotel Doina 2 - Adresa: Str. Stefan Cel Mare Nr. 108, Localitate: Tasnad, Judet: Satu Mare

Orar
Luni
Non-Stop
Marti
Non-Stop
Mircuri
Non-Stop
Joi
Non-Stop
Vineri
Non-Stop
Sambata
Non-Stop
Duminica
Non-Stop

Despre

Compexul  Doina  va pune la dispozitie doua hoteluri situate in zona de atractie  turistica a statiunii balneare Tasnad(Satu Mare).   Tasnadul, datorita bogatiilor sale (zacaminte hidrominerale cu caracteristici termale) a devenit  statiune  balneoclimaterica de  larg interes, devenind in ultimii ani atractia unui numar din  ce in ce mai mare de turisti atât din tara cât si din strainatate.  
Tasnadul se afla in  continua expansiune,  astfel ofera  mai multe bazine cu apa termala, precum si un  bazin de inot cu apa rece.  

 

 

 

 Apa termala care are o temperatura de suprafata de  72 Celsius si o mineralizare totala de 9,84 g/l, este predominant clorurata- bicarbonatata-sulfatata (din punct de vedere al dominantei anionilor) si sodica-calcica-agneziana în prezenta amoniului si potasiului. Aceste calitati o  recomanda pentru utilizarea în cura externa, în afectiuni reumatismale degenerative, afectiuni reumatismale abarticulare, afectiuni neurologice  periferice cronice, afectiuni ginecologice cronice (în afara puseelor inflamatorii),  afectiuni posttraumatice, boli asociate (boli profesionale, endocrine, boli de  metabolism), dar si pentru bai tonifiante, de întretinere a conditiei fizice sau pur si  simplu agremental, prin îmbinarea curelor de apa, aer si soare.

 

 

 

In prezent  statiunea functioneaza si pe timp de iarna cu piscine acoperite si descoperite,  precum si o mica baza de tratament..
Veti gasi aici linistea, odihna, tratamentul sau  distractia de care aveti nevoie!   

Recomandari de tratament:  

Potrivit recomandarilor Institutului de Medicina Fizica Balneoclimaterica si de  Recuperare Medicala din Bucuresti, apa termominerala de la Tasnad poate fi folosita în cura externa, în urmatoarele afectiuni:  
- stari preartozice  
- reumatism degenerativ  
- reumatism abarticular  
- sechele posttraumatice  
- afectiuni ale sistemului nervos periferic  
- ginecopatii
- afectiuni dermatologice  
- bai tonifiante, de întretinere a conditiei fizice a organismului

Contacteaza Hotel Doina 2
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT