Vila Alex - Adresa: Str. Stefan cel Mare Nr. 96, Localitate: Tasnad, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
Non-Stop
Marti
Non-Stop
Mircuri
Non-Stop
Joi
Non-Stop
Vineri
Non-Stop
Sambata
Non-Stop
Duminica
Non-Stop

Despre

VILA ALEX vă invită la o vacanță de relaxare și tratament în stațiunea Tășnad , pentru că NOI vă oferim posibilitatea să beneficiati de condiții de cazare ireproșabile, la prețuri deosebit de avantajoase!
Situată la 50 de metri de Ștrandul Termal Tășnad, într-o zonă foarte liniștită, fie vară , fie iarnă, VILA ALEX vă întâmpină întotdeauna cu căldură și eleganță!
Situată la 50 de metri de Ștrandul Termal Tășnad, într-o zonă foarte liniștită, fie vară , fie iarnă, VILA ALEX vă întâmpină întotdeauna cu căldură și eleganță!

 Orașul Tășnad este situat în zona de sud-vest a județului Satu Mare, în vecinătatea granițelor cu Ungaria si Ucraina. Stațiunea turistică si ștrandul cu apă termală atrag mii de turisti, înca din anul 1978.

 

 Tășnadul, datorită bogatiilor sale (zăcăminte hidrominerale cu caracteristici termale) a devenit stațiune balneoclimaterică de larg interes, devenind in ultimii ani atracția unui număr mare de turiști atât din țară cât și din strainătate. 

 

 Apa termală care are o temperatură de suprafață de 72 Celsius și o mineralizare totală de 9,84 g/l, este predominant clorurată- bicarbonatată-sulfatată (din punct de vedere al dominantei anionilor) si sodică-calcică-agneziană în prezenta amoniului și potasiului. Aceste calități o recomandă pentru utilizarea în cura externă, în afecțiuni reumatismale degenerative, afecțiuni reumatismale , afecțiuni neurologice periferice cronice, afecțiuni ginecologice cronice (în afara puseelor inflamatorii), afecțiuni posttraumatice, boli asociate (boli profesionale, endocrine, boli de metabolism), dar și pentru băi tonifiante, de întreținere a condiției fizice sau pur și simplu agremental, prin îmbinarea curelor de apă, aer și soare. 

 

 În prezent stațiunea funcționează și pe timp de iarnă cu piscine acoperite și descoperite, precum și o bază de tratament.

Veți găsi aici liniștea, odihna, tratamentul sau distracția de care aveți nevoie! 

Contacteaza Vila Alex - Tasnad
Categorie
Turism
Județ
Satu Mare
Localitate
Tasnad
Adresa
Str. Stefan cel Mare Nr. 96
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT