S.C. OTNIEL IGNAT S.R.L. - Adresa: Str. Calinete Nr. 102, Localitate: Turt, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
09:00
-
20:00
Marti
09:00
-
20:00
Mircuri
09:00
-
20:00
Joi
09:00
-
20:00
Vineri
09:00
-
20:00
Sambata
09:00
-
20:00
Duminica
09:00
-
20:00

Despre
De ce noi?

 

Societatea SC Otniel Ignat SRL cu sediul în localitatea Turț este o altfel de firmă care prestează servicii în domeniul pardoseriei. Motivul este foarte simplu, această societate pune accentul în primul rând pe oferirea unor servicii eficiente și de o calitate superioară. Aceste standarde sunt ușor de atins de către firmă pentru că utilizează tehnologii și echipamente de ultimă generație, valorificate de resurse umane calificate în localitatea Turț.

 

Mai mult decât atât fondatorul societății, Ignat Otniel Ioan, a muncit o perioadă de 13 ani de zile în Roma, Italia, ca și parchetar. În acele vremuri aceasta a fost singura activitate a sa și în același timp singura sursă de venit pentru întreținerea familiei. Însă Otniel și-a dorit mai mult de la viață și a dorit în primul rând să se întoarcă acasă și să pună la dispoziția oșenilor și a locuitorilor județului Satu Mare, experiența și cunoștiințele sale în acest domeniu. În anul 2015 a revenit în țară și a prestat în continuare servicii care privesc montarea și șlefuirea parchetului dar și montarea de plinte și scări. La doar un an distanță, în vara anului 2016, Otniel a înființat societatea SC Otniel Ignat SRL.

 

Misiunea acestei societății este aceea de a atinge un nivel înalt de competitivitate în domeniul pardoseriei. În încercarea de a atinge acest obiectiv firma se bazează pe echipamentele de ultimă generație pe care le are la dispoziție, pe personalul calificat de care dispune, pe resursele financiare cu ajutorul cărora se vor efectua noi investiții precum și pe practicarea unor prețuri competitive.

 

Este important de precizat faptul că SC Otniel Ignat SRL nu are concurență specializată pe aceste servicii. Lucrările de pardosire sunt executate de obicei de firmele de construcții care nu dețin aparatură specializată și nici cunoștințe sau experiență corespunzătoare în domeniu.

 

Ca și viziune societatea își propune și să contribuie și la dezvoltarea durabilă a economiei rurale prin încurajarea activităților non-agricole, în scopul creșterii numărului locurilor de muncă din zona Turțului.

 

SC Otniel Ignat SRL vă stă la dispoziție oricând cu 3 elemente absolut necesare pentru realizarea unei lucrări de succes: experiență, profesionalism și seriozitate.

 

V-am convis? Contactați-ne!

Contacteaza OTI PARCHET
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT