Primaria Viile Satu Mare - Adresa: Str. Republicii Nr.1, Localitate: Viile Satu Mare, Judet: Satu Mare

Galerie Foto
Orar
Luni
08:00
-
16:00
Marti
08:00
-
16:00
Mircuri
08:00
-
16:00
Joi
08:00
-
16:00
Vineri
08:00
-
16:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

Despre

In calitate de primar al comunei adresez un sincer bun venit tuturor celor care ati accesat acest site, în numele comunitatii acestei comune, administratiei publice locale si al meu personal.

 


Ne dorim ca pe aceasta cale sa venim în sprijinul cetatenilor, oferindu-le dreptul la informatia produsa si gestionata de administratia publica locala, si în acelasi timp sa fim o fereastra deschisa permanent tuturor celor ce vor sa ne cunoasca, atat pe noi cat si comuna noastra.

 


Multumesc în numele locuitorilor, vizitatorilor din tara si de peste hotare, pentru ca ati avut curiozitatea si dorinta de a afla cat mai multe despre noi, gandindu-va poate ca veti descoperi oportunitati de afaceri de orice natura, ce speram ca va vor îndemna sa investiti în comuna noastra, asigurandu-va cu responsabilitate de existenta unei administratii deschise si transparente.
Cu siguranta în urma informatiilor primite, veti gasi macar un lucru care va va capta atentia si veti avea dorinta de a cunoaste pe viu frumusetea unica a acestor meleaguri, oameni prietenosi, ospitalieri si farmecul unei comune primitoare.

 

 

 


Primar
Szucs Szabolcs

Contacteaza Primaria Viile Satu Mare
Nume și Prenume*
Email*
Telefon*
Mesaj *

Recenzii
-Nu exista recenzii adaugateÎNREGISTREAZĂ-TE sau INTRĂ ÎN CONT