Angajam Medic pentru Laboratorul Synevo in Satu Mare
Contacteaza S.C. Synevo Romania S.R.L.

Publicat:
pe 18 October , 2017
Posturi vacante:
3

Candidatul ideal

 

MEDICUL DE LABORATOR este o persoana implicata, motivata, open-minded, cu abilitatea de a organiza medical activitatea si de a instrui personalul subordonat. Lucreaza pe aparatura medicala de laborator de ultima generatie, fiind un permanent autodidact si tinandu-se la curent cu noutatile domeniului sau de activitate.


Absolvent de studii de specialitate, specialist, iar experienta relevanta in domeniul de laborator este esentiala, avand toate certificarile si acreditarile necesare desfasurarii activitatii la zi - de ex. Autorizatia de libera practica medicala;

Bun utilizator al computerului;

 

Descrierea jobului

 

MEDICUL DE LABORATOR are atributii specifice activitatii unui laborator de ultima generatie: organizeaza din punct de vedere stiintific activitatea departamentului / departamentelor pe care le are in grija, interpreteaza rezultate din punct de vedere medical, valideaza medical in sistemul informatic rezultatele care ies din departament, semneaza buletinele de rezultate, rezolva problemele care pot aparea precum si eventualele reclamatii- raspunzandu-le in scris, efectueaza analize specifice conform procedurilor de lucru, participa la elaborarea manualului de proceduri, instruieste si indruma personalul de laborator.

 

Oferta Synevo
O cultura organizationala bazata pe tranparenta, deschidere, incredere reciproca si un loc de munca intr-un laborator care sustinand ideea de calitate, prin tot ceea ce face "adauga valoare diagnosticului"

 


Criterii job
Limbi
Limba Maghiara
Nivel cariera
Necalificat
Mid-Level (2-5 Ani)
Senior-Level (> 5 Ani)
Tip job
Full Time
Departament
Achizitii
Chimie / Biochimie
Medicina umana
Domeniu
Sanatate
Judet
Bucuresti,
Satu Mare